WELD POINT is onze trots!

Een bedrijf opgericht in 2017. Jeroen en Micha, de twee zeer enthousiaste eigenaren die jaren ervaring hebben in de petrochemische, constructie- en maakindustrie. Ze beschikken over de relevante lasdiploma’s en certificaten (waaronder IWT, VTw-2 en FLII). Het TEAM bestaat inmiddels uit 8 medewerkers en een flex-schil van ongeveer 12 inleendocenten.

Jeroen Pekelharing
Jeroen is de commerciële motor van het bedrijf.
Zijn eerste 8 jaar werkervaring waren als bankwerker/lasser. Eenmaal in aanraking gekomen met het lasvak is hij verkocht. Na ruim 18 jaar als verdienstelijk lasser gewerkt te hebben in de petrochemische industrie maakt hij de stap naar commercie. Eerst als demonstrateur/verkoper en later als adviseur/verkoper in lasapparatuur, toevoegmaterialen en consumabels. Jeroen staat altijd voor iedereen klaar, vind het moeilijk om nee te zeggen maar is wel eerlijk. In de 11 jaar dienst bij WTT Lasopleidingen/EQIN Opleidingen heeft hij veel ervaring opgedaan in het lesgeven van zowel praktische als theoretische opleidingen. Samen met een opdrachtgever de behoefte in kaart brengen en tot een passend opleidingsvoorstel komen is zijn grote kracht.

Micha Seijben
Micha is de probleem oplosser voor u. Door bijna 12 jaar gewerkt te hebben als Lascoördinator/Productieleider heeft Micha veel ervaring opgedaan. Hij is een echte TEAM speler weet processen te optimaliseren en medewerkers te motiveren. Voor robotisering en automatisering draait hij zijn hand niet om. Ook Micha heeft bij WTT Lasopleidingen gewerkt om vervolgens zijn stap als Welding Engineer bij de LTD van Stork zeer verdienstelijk te vervullen. Door bijna 5 jaar ervaring op het Chemelot terrein (DSM) is hij in staat lasproblematiek of complexe vraagstukken op te lossen en de laskwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Inspectie afnames en eindbeoordeling van röntgenfilms waren wekelijkse kost.

Samen hebben Jeroen en Micha:

  • Vele honderden lassers opgeleid in de niveaus 1 t/m 4 van het NIL
  • Vele honderden kaderkandidaten opgeleid (VTw-2, IWP, IWS, EWCP & vanaf 2024 sIWT en de IWT)
  • Tientallen maatwerk trainingen verzorgt
  • Complexe certificeringen begeleid en afgenomen onder verschillende normen
  • Consultancy / adviezen afgegeven
  • Lascoördinatie / Lasinspectie werkzaamheden verricht

De heren vullen elkaar naadloos aan en zijn hierdoor in staat u een breed scala van lasservices aan te bieden.
Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op: jeroen.pekelharing@weldpoint.nl